Kulje kulge kinnitatud juuksed

Minu õetütrele meeldib väga oma juustega mängida, saate oma poore silitada, plaani ajades juukseid kammida. Samal ajal on ta tõesti sedavõrd imendunud, et soovides, et ma näeksin absoluutselt ilus välja, saab ta kuus korda panna ühe punutise, kinnitades sellele kohati juuksekaare või kinnitades selle külge klambrid. Talle meeldivad koolietendused ja nendeks valmistumine. Ka tema uus looming Funny Queen oli lõbus ja nõudis täiuslikku soengut ja kleiti. Alguses punus mu ema paljusid punutisi neile pandud vibudega. Siis ütles see ilus tüdruk, et ei, ei, ja mitte üks kord. Ma ootan lokkis juustes kenamat ... ja see algas. Pool tundi juhtimist, modelleerides neid lisaks. Ta nägi imeliselt välja nagu tõeline printsess. Alles siis, kui hellitatud tüdrukutega külalised üsna kiiresti meelt muutsid. Viimasega järeldamata, et etenduse algusest on eputamise jaoks möödas juba rohkem kui kaks tundi. Järsku ... muutis ta ideid täielikult ja tema kõnes läks see natuke nagu "nooooo, ma ei taha seda teha nagu ma ei tule meelde printsessile, mis on tema alluvale palju". Ta soovis uut soengut, juuksed olid lahti lõdvestatud. Sest nagu ma eespool kirjutasin, on meil juba oskus juukseid kammida, nii et viimane läks meil eriti kiiresti. Tema ema ühelt ja teiselt poolt kahekümne minutiga suutis.

Kontrollige, kust juuksenõelu osta